Posts

 • Gowalla

  Met het groeiend aantal GPS chips in telefoons en andere mobiele apparaten, groeit ook het aantal diensten waarmee je je locatie kunt bijhouden. Sommige diensten, zoals Google Latitude, zijn heel droog en geven slechts een ballonnetje weer op de plek waar je bent en hebben verder weinig speciale functies. Andere diensten maken er een spel van, waarbij je punten kan verdienen als je naar een bepaalde plek gaat.

  lees verder
 • Iets schrijven over Apple

  Ik kreeg afgelopen week deze mail (verstuurd vanaf een persoonlijk hotmail-adres, de naam heb ik toch maar even veranonimiseerd):

  lees verder
 • Schaatsseizoen 2009-2010 is begonnen!

  Zo, Isis kan weer gaan doen waar het goed in is; schaatsen op de lange baan. De ijsbaan is dit jaar een week eerder open gegaan en we hebben dus alweer twee keer over het ijs mogen glijden.

  lees verder
 • Geslaagd!

  Ik ben geslaagd! Alweer meer dan een week, maar gewoon geen tijd gehad om erover te schrijven. Op 19 juni hield ik mijn eindpresentatie en na een vrij lange ondervraging/discussie kreeg ik het eindoordeel: Geslaagd!

  lees verder
 • Verhuisd en wel...

  Zo, alweer een heel ruime maand geleden dat ik hier schreef. Het is dan ook een erg drukke maand geweest met eerst een hoop geklus, dan een hoop geverhuis (is dat überhaupt Nederlands?) en daarna nog een hoop geschrijf aan m’n eindverslag.

  lees verder