Een gelukkig 2010 allemaal!

Tsja, er is alweer een jaar voorbij en op deze blog is het in dat jaar eigenlijk best stil geweest. Slechts 19 berichten hebben het levenslicht gezien, zo zie ik in de archieven. Dat heeft er natuurlijk alles mee te maken dat er in het afgelopen jaar nogal veel is gebeurd en ik niet altijd de tijd wist te nemen om eens rustig de beslommeringen van me af te schrijven.

Terugblik

Laten we het allemaal nog eens langslopen… 2009 begon eigenlijk redelijk hetzelfde als dit jaar: koud, ijskoud. In januari lag er overal een dikke laag ijs en de Tocht der Tochten leek dichterbij dan ooit. In februari ging ik voor het eerst met Isis mee op trainingskamp in Collalbo, waarschijnlijk de mooiste (en snelste) buitenbaan van de wereld en aan het eind van de maand reed ik mooi drie PR’s op het Isis-toernooi.

Tussen het schaatsen door besteedde ik toen vooral aandacht aan het afronden van het programmeerwerk voor m’n afstudeeropdracht, aan CoffeeDregs dus. Intussen ging ik eens rondkijken naar wat ik na mijn studie ging doen. We hadden inmiddels te horen gekregen dat we een mooi appartement in de Toeloop zouden kunnen krijgen en de huur moest natuurlijk wel betaald kunnen worden!

De eerste sollicitatie was gelijk raak, bij ISAAC mocht ik aan de slag en het klikte, want inmiddels is mijn halfjaarcontract alweer verlengd…

Voornemens

Jaja, je kan er natuurlijk niet onderuit. Ik heb een paar goede voornemens, zo wil ik wat meer gaan schrijven om er wat meer oefening in te krijgen. Het zal hopelijk resulteren in een groter aantal artikelen in het jaar 2010.

Ik wil ook weer meer tijd maken voor vrienden, dat is er in het afgelopen half jaar behoorlijk bij in geschoten.

Heeft iemand nog andere goede ideeën voor voornemens?