• Op woningjacht

  Een paar weken geleden heb ik me ingeschreven bij Woonbedrijf het moederbedrijf van Vestide de Eindhovense studentenhuisvester. Het leuke is dat je bij Woonbedrijf je woontijd bij Vestide mag meenemen als wachttijd, dus ik sta nu al direct op ruim vierenhalf jaar.

  lees verder
 • Hemelrijken Gemist

  De website Hemelrijken Gemist bestaat al wat langer, maar ik had het hier nog helemaal niet weggezet. Welnu, ik heb dus een nieuwe website opgezet die het doel heeft het leven in Hemelrijken weer te geven voor de oud-bewoners en tijdelijk elders wonenden. Het is een nogal eenzijdige blik natuurlijk, van een enkel groepje bewoners, maar het geeft toch een idee.

  lees verder
 • Under Byen in Ekko

  Zo, nu het gedoe met de kapotte harde schijf achter de rug is weer eens een gewoon stukkie tekst. Vorige week woensdag zijn we weer eens een bandje gaan bekijken. Ditmaal was het opnieuw een Deense groep, Under Byen (spreek ongeveer uit als ‘onne buuen’) en dat was zeker leuk.

  lees verder
 • Hard Disk Crash

  Nee, geen Wall Street Crash. De schijf van m’n laptop heeft het niet overleefd en de backup die ik had, heb ik gesloopt voordat ik hem terug kon zetten.

  lees verder
 • Alle vakken af, ik ga koffiedik kijken!

  Nou, het is dan toch eindelijk gebeurd, het allerlaatste vak is gehaald (van de vier studenten die het tentamen hebben gedaan, ben ik trouwens de enige die het gehaald heeft)! Tussen mij en m’n papiertje staat nu alleen nog maar een afstudeerproject.

  lees verder
 • Vakantie in Kopenhagen

  We zijn alweer een ruime week terug van Kopenhagen, maar ik moest eerst nog even een tentamen voorbereiden, dus de foto’s kwamen wat later, maar wél in een wat origineler jasje dan een standaard gallery pagina.

  lees verder
 • Rock Werchter 2008

  Zo, dat was m’n eerste meerdaagse-festival-ervaring. En wat voor een! Lekker vier dagen in het Belgische Werchter genoten van geweldige optredens van onder andere Sigur Rós, Radiohead, The Verve, Nightwish en Mika (z’n muziek is zó vrolijk dat je er gewoonweg in een stortbui voor blijft staan/springen!). Natuurlijk werd er ook genoten van het lekkere weer en van het feit dat je helemaal niks te doen hebt… Lekker relaxen dus :-)

  lees verder