• Gelukkig 2009!

  Het 2008e jaar van de Gregoriaanse kalender zit er alweer bijna op. Voor mij was het best een leuk jaar, waarin ik m’n collectie Scandinavische vlaggetjes op m’n tas heb kunnen completeren. Én dat ik dat niet alléén hoefde te doen! Een terugblik.

  lees verder
 • 20 Jaar Internet in Nederland

  Precies 20 jaar geleden kwamen er voor het eerst Internet-bitjes door de kabelverbinding tussen Amsterdam en Amerika. Het waren ook meteen de eerste bitjes die ooit via het Internet de VS hadden verlaten.

  lees verder
 • Op woningjacht

  Een paar weken geleden heb ik me ingeschreven bij Woonbedrijf het moederbedrijf van Vestide de Eindhovense studentenhuisvester. Het leuke is dat je bij Woonbedrijf je woontijd bij Vestide mag meenemen als wachttijd, dus ik sta nu al direct op ruim vierenhalf jaar.

  lees verder
 • Hemelrijken Gemist

  De website Hemelrijken Gemist bestaat al wat langer, maar ik had het hier nog helemaal niet weggezet. Welnu, ik heb dus een nieuwe website opgezet die het doel heeft het leven in Hemelrijken weer te geven voor de oud-bewoners en tijdelijk elders wonenden. Het is een nogal eenzijdige blik natuurlijk, van een enkel groepje bewoners, maar het geeft toch een idee.

  lees verder
 • Under Byen in Ekko

  Zo, nu het gedoe met de kapotte harde schijf achter de rug is weer eens een gewoon stukkie tekst. Vorige week woensdag zijn we weer eens een bandje gaan bekijken. Ditmaal was het opnieuw een Deense groep, Under Byen (spreek ongeveer uit als ‘onne buuen’) en dat was zeker leuk.

  lees verder
 • Hard Disk Crash

  Nee, geen Wall Street Crash. De schijf van m’n laptop heeft het niet overleefd en de backup die ik had, heb ik gesloopt voordat ik hem terug kon zetten.

  lees verder