• Geslaagd!

  Ik ben geslaagd! Alweer meer dan een week, maar gewoon geen tijd gehad om erover te schrijven. Op 19 juni hield ik mijn eindpresentatie en na een vrij lange ondervraging/discussie kreeg ik het eindoordeel: Geslaagd!

  lees verder
 • Verhuisd en wel...

  Zo, alweer een heel ruime maand geleden dat ik hier schreef. Het is dan ook een erg drukke maand geweest met eerst een hoop geklus, dan een hoop geverhuis (is dat überhaupt Nederlands?) en daarna nog een hoop geschrijf aan m’n eindverslag.

  lees verder
 • We hebben de sleutels!

  Gisteren was het zo ver, de dag waar we zo lang naar uit hadden gekeken. We zouden het huurcontract kunnen komen tekenen en de sleutels in ontvangst nemen. Na de formaliteiten zijn we de woning in gegaan die nu dus écht van ons is. We liepen de opleveringspunten nog even na, namen de meterstanden op, controleerden de sleutels… Alle negen (ja, we hebben NEGEN huissleutels gekregen)!

  lees verder
 • De Laatste Loodjes

  Nog een paar weken, dan is het gebeurd met de studententijd! Het werk aan CoffeeDregs is af, het is in mijn ogen (en gelukkig ook in de ogen van m’n begeleiders) een leuke tool geworden. Ik heb twee experimenten met studenten gehouden en beiden waren erover te spreken, om verschillende redenen zelfs! Om te kunnen testen of CoffeeDregs een beetje iets is had ik wat programmeeropdrachten gegeven, waarbij ze enerzijds van een bestaand programma moesten voorspellen en verklaren wat het deed en anderzijds een niet-werkend programma moesten aanpassen.

  lees verder
 • CoffeeDregs in Supremum

  De redactie van de Supremum, het periodiek van de studievereniging GEWIS, vroeg of ik een stukje wilde schrijven over m’n afstuderen voor het derde nummer van het jaar. Nou, dat wilde ik wel. De deadline kwam en de deadline ging en ik was een paar dagen te laat, maar… Het stukje kwam er wel!

  lees verder