De afgelopen weken ben ik bezig geweest om alle posts in dit blog volledig te converteren naar Markdown en alle links om te zetten naar de Jekyll {% link %} en {% post_url %} tags, waar relevant. Ik wil namelijk heel graag dit blog wat nieuw leven inblazen, maar daarvoor moet de keuken natuurlijk wel een beetje opgeruimd zijn.

In 2015 heb ik de hele blog geconverteerd naar Jekyll vanuit Hobix. Omdat Jekyll prima kan omgaan met Textile content – het standaardformaat in Hobix – heb ik toen niet de de moeite genomen om de hele boel om te zetten naar Markdown, maar dat leverde wel een hoop brakke pagina’s op met veel kapotte links en plaatjes.

Midden 2016 ben ik van GitHub Pages naar GitLab Pages geswitched, waarmee ik de volledige vrijheid kreeg om mijn Jekyll in te richten naar mijn eigen smaak, in plaats van te gebruiken wat GitHub aanbiedt.

Het project is publiekelijk beschikbaar, dus neem vooral eens een kijkje als je geïnteresseerd bent in hoe het allemaal achter de schermen werkt.