• A Fresh Start

  Some ten years ago, I started this blog to document my switch to the PowerPC platform. Gradually it changed into a general purpose blog with ramblings about just about anything I dared to share. Sometimes, I would not write about some subject because I cared too much about what others think.

  lees verder
 • Monument Valley

  Ken je het spelletje Monument Valley? Bij de makers – ustwo – heb ik de komende drie dagen cursus, erg leuk kantoor!

  lees verder
 • ... en er wordt weer gebouwd

  Het is inmiddels alweer een week na de bouwvakvakantie en ook in Horst is men hard aan het werk. We zijn er afgelopen dinsdag langsgereden en het lijkt erop dat deze week het metselwerk aan de beurt was. De voor- en achterkant zijn zo’n beetje klaar, de punt van de zijgevel zal inmiddels ook wel af zijn.

  lees verder
 • Derde termijn

  Over de bouw heb ik nu eigenlijk niet zoveel nieuws te melden. We zijn er zelf de laatste weken niet meer geweest, maar de ouders van Marly zijn er een keer op een regenachtige dag (24 juni) langsgereden en foto’s gemaakt.

  lees verder
 • Makelaars, meerwerk en hypotheken

  Afgelopen zaterdag 9 juni hebben we de koop- en aannemingsovereenkomst voor het huis in Horst getekend en is dus de koop een feit. Op het moment dat we het makelaarskantoor uitlopen hebben we nou echter niet echt het gevoel dat we zojuist een huis hebben gekocht. Ook als we even langs Horst rijden om te stand van de bouw te bekijken, is het toch nog niet echt ons huis.

  lees verder
 • Verhuisplannen

  Zoals bij de meesten bekend zijn we op zoek naar een koophuis. Je zou zeggen dat dat in deze kopersmarkt niet echt een probleem zou moeten zijn. Klopt, maar wij hebben natuurlijk ook onze eisen :-)

  lees verder
 • Leven!

  Ja! Deze blog leeft nog! Sterker nog, er staat het een en ander op stapel waardoor hier weer wat gaat gebeuren. Stay tuned!

  lees verder