Zo kom je nog eens ergens! Van Tutus kreeg ik vorige week een mailtje doorgestuurd,

3×2 TICKETS: EFTERKLANG, 13/4 @ EKKO, UTRECHT (NL) De sprookjesachtige muziek van Efterklang brengt iedereen in vervoering. Jij kunt ze live zien als je mailt wie de extra violen speelden op “Under Giant Trees” naar prijsvraag@kindamuzik.net met als onderwerp Efterklang. ===> http://www.kindamuzik.net/artiest/efterklang

Ik doe dat gewoon, krijg ik een mailtje van Kindamuzik terug…

Je staat op de gastenlijst met een +1.

Waaat, zo droog? Dus gingen Marly en ik gisteren lekker naar Utrecht voor Efterklang naar het gezellig kleine zaaltje genaamd Ekko aan de Bemuurde Weerd, wat naar het blijkt toen ik daar aankwam wel heel dicht bij Frank en Helie blijkt te zijn… Krijg ik deze tweet binnen als reactie op een live naar Twitter geuploade foto.

Ideaal, dat Twitter, maar nee sorry, was dan een beetje laat geworden, gok ik. Volgende keer beter ;)

Efterklang

Het was leuk. Erg leuk, knus en gezellig. Oh, en ik heb ook nog een onherkenbaar fotootje gemaakt en live geupload van de support act Peter Broderick, van wiens muziek ik zo onder de indruk was dat ik gelijk z’n CD heb gekocht.